راهنمای انتخاب فوم برای مبلمان
اگر فوم مبل کیفیت مرغوب و خوبی نداشته باشد پس از مدتی مبل شما زیبایی ظاهری و همچنین کارایی خود را از دست می دهد و افراد به فکر تعویض مبل افتاده و یا به کارگاه های تعمیر مبل برای تعویض فوم مبل مراجعه می کنند. با ما همراه اشید زیرا در ادامه به معرفی انواع فوم مبل و ویژگی آن ها می پردازیم تا به راحتی بتوانید بهترین فوم را برای مبلمان خود انتخاب کنید.
معرفی انواع فوم و ویژگی آن ها
فوم یکی از قسمت های اساسی مبل است و همانطور که افراد نسبت به تمیزی، پاره نشدن و زیبایی مبل خود اهمیت می دهند باید به فوم مبل نیز توجه کنند تا مدت زمان کوتاهی پس از استفاده لازم نباشد برای تعویض فوم مبل خود به کارگاه تعمیر مبل مراجعه کنند.
خوب است بدانید نوع استفاده از فوم ها بستگی به نوع مبلمان، کارایی و انتظار افراد از مبل می باشد.
فوم مبل در قسمت داخلی قرار دارد و تا زمانی که پارچه ی مبل را برش ندهید نمی توانید فوم مبل را مشاهده کنید اما راه های دیگری نیز وجود دارد که قبل از خرید بتوانید فوم مبل را شناسایی کنید که در ادامه بیان می کنیم اما انواع فوم و کاربرد آن ها به شرح زیر است.
انواع فوم مبل ؛ فوم گرم
این نوع فوم یکی از مشهور ترین نوع برای استفاده از مبلمان می باشد و در دمای خیلی زیاد و با دمای مستقیم تولید می شود. فوم گرم بسیار سفت است اما با گذشت زمان این سفتی از بین رفته و فوم نرم شده و حالت خود را از دست می دهد.
انواع فوم مبل ؛ فوم سرد
نام دیگر این نوع فوم مموری می باشد و امروزه استفاده از این نوع فوم در ساخت مبلمان رواج یافته است و یکی از دلایل رواج استفاده از آن دوام و طول عمر آن می باشد.
فوم سرد در دمای خیلی کم و با حرارت غیر مستقیم به صورت انبوه تولید می شود. از دیگر مزایای آن می توانیم به نرم و راحت بودن آن اشاره کنیم اما بهتر است بدانید قیمت فوم سرد نسبت به سایر فوم ها به دلیل مزایایی که دارد اندکی گران است.
انواع فوم مبل ؛ پنبه ای
تمام اجزای تشکیل دهنده ی این نوع از پنبه ی خالص می باشد و روی هم دیگر قرار می گیرند و دوام آن خیلی کم است و شخصی که روی مبل می نشیند احساس خوبی نخواهد داشت.
انواع فوم مبل ؛ نمدی
این نوع فوم بیشتر برای قسمت های پشتی و دسته ی مبل استفاده می شود و ضخامت کمی دارد.
انواع فوم مبل ؛ فوم پشمی
فوم پشمی به دونوع سوزنی و لایه ای تقسیم می شود و نوع سوزنی آن بسیار با دوام و مناسب برای مبلمان می باشد اما نوع لایه ای آن را به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم.
سایر انواع فوم
از دیگر فوم ها می توانیم به فوم پلی استر، فوم چسبی، لایکو، فوم ویژه، فوم الیاف ویسکوز و… اشاره کنیم.
همچنین اگر شما دارای مبلی هستید که فرسوده شده می توانید از خدمات تعمیر مبل راحتی و رویه کوبی مبل بهره ببرید و از آن ها بخواهید مبلمان شما را با استفاده از بهترین نوع فوم مانند روز اول تحویل دهند و خوب است بدانید این کار با توجه به تعویض مبل و خرید مبلمان جدید بسیار به صرفه خواهد بود. در گروه تعمیرات مبل کوثر بسته به نوع مبلمان همیشه از بهترین انواع فوم استفاده میشود.
راه های شناخت بهترین فوم در مبلمان
اگر می خواهید مبلمان جدیدی خریداری کنید و می خواهید آن دسته از مبلمان که دارای بهترین نوع فوم باشد را انتخاب کنید بهتر است اندکی روی آن بنشینید و به نکات زیر توجه کنید.
- فوم در ابتدا باید بسیار راحت باشد، صدایی ندهد و به آسانی فشرده شود.
- همچنین پس از بلند شدن از روی مبل باید توجه کنید که فوم بسیار سریع به حالت قبلی خود بازگردد و حالت ارتجاعی خود را حفظ کرده باشد.
- همچنین می توانید از فروشنده بپرسید که چه نوع فومی در ساخت مبل در مبل به کار رفته است و توجه کنید فوم های نرم نباید برای قسمت های زیرین استفاده شوند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.